Суд продовжив обов'язки ексзаступнику директора «Спецтехноекспорту»

Читать на русском
Антикорупційний суд продовжив обов'язку одному із колишніх посадових осіб оборонного підприємства в справі розтрати.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Суд продовжив до 21 грудня три обов'язки колишньому заступнику директора державного госпрозрахункового зовнішньоторговельного підприємства «Спецтехноекспорт» Володимиру Муцинову у справі розтрати понад 55 мільйонів гривень.

Таке рішення 28 листопада ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про продовження обов'язків, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив суд продовжити дію домашнього арешту Муцинова ще на 2 місяці. Своє клопотання він обґрунтував тим, що досудове розслідування вже хоч і завершене, проте ризики перешкоджання слідству не зменшилися і продовжують існувати.

Вислухавши його доводи, суддя задовольнив клопотання частково. Так, до 21 грудня він продовжив дію таких обов'язків: прибувати на кожну вимогу; не відлучатися за межі України без дозволу та здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, з ексзаступника директора «Спецтехноекспорту» зняли браслет. Раніше суд відпустив на поруки директора «Спецтехноекспорту» Владислава Бельбаса, а також його попередника Павла Барбула.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: