Труба відреагував на «перезавантаження» ДБР

Читать на русском
Директор ДБР Роман Труба відреагував на ухвалення парламентом закону про перезавантаження його відомства. Також він розповів про досягнення ДБР і подякував слідчим за роботу.

Директор ДБР Роман Труба відреагував на ухвалення парламентом законопроєкту про перезавантаження його відомства. Також він розповів про досягнення ДБР і подякував слідчим за роботу.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Рада ухвалила закон про перезавантаження ДБР: як голосували нардепиВерховна рада ухвалила закон про перезавантаження ДБР. Він також дозволить продовжити розслідування у справах Майдану.

«Україна понад 20 років чекала ДБР, і тільки через рік - без будь-якої підтримки, в умовах правового хаосу, всупереч, а не завдяки багатьом процесам, ми створили і запустили в роботу центральний апарат і сім територіальних управлінь», - написав він.

«За рік - більше 30 000 кримінальних проваджень. Половина із них - щодо правоохоронців. 150 - по чиновникам, включаючи п'ятого президента України. Це стало основою для тих політичних процесів, які згодом відбулися. Я дякую команді, слідчим, бажаю залишатися професійними і вірними своїм принципам», - додав Труба.

Нагадаємо, 3 грудня парламент ухвалив законопроєкт, який дає можливість достроково звільняти голову ДБР і його заступників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: