Разумков відповів на заяву спікера Держдуми РФ

Читать на русском
Разумков відповів на заяву спікера Державної думи РФ про ймовірний вихід зі складу України ряду областей через націоналізм і утиски малих народів.

Очільник Верховної ради України Дмитро Разумков відповів на заяву спікера Держдуми РФ В'ячеслава Володіна про ймовірний вихід зі складу України ряду областей через «націоналізм і утиски малих народів».

Про це він сказав в ході засідання погоджувальної ради парламенту.

Зеленський прокоментував можливе проведення виборів на ДонбасіПрезидент України Володимир Зеленський наполягає на проведенні виборів у самопроголошених ДНР і ЛНР лише після передачі ділянок держкордону під контроль України.

«Заява спікера Держдуми РФ, яка прозвучало у вихідні ... вона не може залишитися без реакції Верховної Ради. Я хотів би відзначити, що в Україні немає ні малих, ні середніх, ні великих народів, в Україні є український народ. Так, він багатонаціональний, так, він може розмовляти на різних мовах, але це єдиний народ», - додав спікер.

Разумков запевнив, що ніякі території «відвалюватися» і «відходити не будуть».

Нагадаємо, Володін пригрозив Україні «відділенням кількох областей». Таким чином він відреагував на зрив виступу проросійських «представників Криму» на форумі ООН з питань меншин, який проходив в Женеві протягом 28-29 листопада.

Як відомо, у «ДНР» ухвалили «закон» про держкордон.

Також у Держдумі назвали топ-5 головних «ворогів Росії».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: