«Правий сектор» спростував причетність своїх бійців до замаху на депутата

Читать на русском
У «Правому секторі» спростували причетність своїх членів до замаху на депутата Київоблради В'ячеслава Соболєва і вбивства його сина.

У «Правому секторі» спростували причетність своїх членів до замаху на депутата Київоблради В'ячеслава Соболєва і вбивства його сина.

Про це написав глава організації Андрій Тарасенко в Facebook.

У центрі Києва стався замах на бізнесмена. Україна повернулася до 90-х?У центрі Києва на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської в неділю, 1 грудня, невідомі відкрили вогонь по автомобілю Range Rover.

«Сьогодні низка ЗМІ розповсюдила інформацію про причетність членів Національно-визвольного руху «Правий сектор» до замаху на депутата В'ячеслава Соболєва, в результаті якого він був поранений, а його малолітнього сина вбили. За повідомленнями деяких ЗМІ, підозрювані в цьому злочині нібито мають відношення до «Правого сектора», оскільки підпорядковувалися заступнику командувача УДА так званому комбату «Червню» (Андрій Гергерт). ПС підкреслює, що Андрій Гергерт і його бійці не мають ніякого відношення до «Правого сектору», і звертається до журналістів з вимогою спростувати неправдиву інформацію, яка була поширена», - заявив він.

Нагадаємо, в Києві поліцейські затримали двох молодих людей 18-ти і 19-ти років, підозрюваних у замаху на Соболєва і вбивстві його сина.

Правоохоронці знайшли зброю, з якої було здійснено вбивство, і визначили, з якої будівлі стріляли зловмисники.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: