Вбивство дитини в центрі Києва: поліція знайшла зброю

Читать на русском
Поліція затримала двох хлопців віком 18 і 19 років, яких підозрюють у замаху на депутата обласної ради В'ячеслава Соболєва і вбивстві його сина.

Поліція затримала двох хлопців віком 18 і 19 років, яких підозрюють у замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва і вбивстві його сина, а також знайшла зброю, з якої стріляли.

У центрі Києва стався замах на бізнесмена. Україна повернулася до 90-х?У центрі Києва на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської в неділю, 1 грудня, невідомі відкрили вогонь по автомобілю Range Rover.

Про це під час брифінгу заявив голова Нацполіції Ігор Клименко в понеділок, 2 грудня.

За словами Клименка, правоохоронці знайшли зброю, з якої було здійснено вбивство і визначили, з якої будівлі стріляли зловмисники.

«Після того, як ми встановили траєкторію польоту кулі, ми змогли приблизно визначити, з якої будівлі стріляли і після цього вийшли на виконавців цього злочину», - зазначив голова Нацполіції.

Також голова столичної Нацполіції Андрій Крищенко повідомив, що поліція затримала молодих людей віком 18 і 19 років.

Нагадаємо, в центрі Києва ввечері 1 грудня внаслідок обстрілу автомобіля Range Rover загинула трирічна дитина. За даними правоохоронців, інцидент стався на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської, нападник зробив один постріл.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: