Стали відомі нові подробиці стрілянини в центрі Києва

Читать на русском
Депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, авто якого обстріляли на вулиці Льва Толстого в Києві, розповів подробиці події.
Фото - Информатор.

Депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, авто якого обстріляли на вулиці Льва Толстого в Києві, розповів подробиці події.

Він сказав поліцейським, що від'їхав від ресторану «Маріо» зі своєю сім'єю і зупинився на світлофорі. У цей момент він почув постріл і відразу почала кричати його дружина. На задньому сидінні знаходився син депутата Олександр, пише «Інформатор».

На місце події приїхали медики, вони помістили дитину з вогнепальним пораненням голови в карету «швидкої», але вона померла по дорозі в лікарню.

Також стало відомо, що на місці події з'явився букет квітів.

Нагадаємо, в центрі Києва ввечері 1 грудня в результаті обстрілу автомобіля Range Rover загинула трирічна дитина. За даними правоохоронців, інцидент стався на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської, нападник зробив один постріл. У Києві введена спеціальна поліцейська операція для пошуку зловмисника.

Пізніше стало відомо, що за кермом авто, яке обстріляли на вулиці Льва Толстого в Києві, перебував ресторатор і депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: