В ОБСЄ підрахували кількість вибухів на Донбасі за добу

Читать на русском
У Донецькій області спостерігачі зафіксували 30 вибухів. Найбільше порушень режиму припинення вогню зафіксовані в районах на південь і захід від Світлодарська.

За добу 30 листопада на Донбасі сталося 82 вибухи.

Про це йдеться в щоденному звіті Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі (СММ ОБСЄ).

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 листопадаСитуація на сході країни станом на 30 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У Донецькій області спостерігачі зафіксували 30 вибухів. Найбільше порушень режиму припинення вогню зафіксовані в районах на південь і захід від Світлодарська (підконтрольного уряду, 57 км на північний схід від Донецька), а також на південь і південний захід від Донецької фільтрувальної станції (15 км на північ від Донецька).

У Луганській області місія зафіксувала 52 вибухи. Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовані в районах на схід і південний схід від н. п. Золоте-4 (підконтрольний уряду, 59 км на захід від Луганська).

Відзначимо, за інформацією пресцентру штабу ООС, протягом доби 30 листопада сепаратисти чотири рази порушили режим припинення вогню. У результаті обстрілу втрат серед військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил не було.

Раніше голова ОБСЄ розповів про переговори в ТКГ щодо Донбасу.

Також нагадаємо, на Донбасі ОБСЄ зафіксувала збільшення кількості порушень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: