«Редколегія» на UMN: голодування Закревської, обшуки у Звіробій, перехід Райніна, рейтинг президента

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 18.00 редактори видань і журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 18:00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом з журналістом Сергієм Івановим, Олександром Мартиненком («Інтерфакс-Україна»), Дмитром Крапивенком («Український Тиждень») та скайпом Катериною Пітєніною («Слово і Діло»).

Цього тижня однією з найбільш обговорюваних тем стало голодування адвокатки родин Небесної сотні Євгенії Закревської, яка вимагає унормувати законодавство, щоб слідчі Генпрокуратури, які розслідували справи Майдану, могли перейти до ДБР та продовжити чи нарешті вже завершити свою роботу. Друга тема на «Редколегії» – ситуація довкола волонтерки Марусі Звіробій, яка разом із нардепом Софією Фединою фігурує в кримінальному провадженні про погрозу вбивством президенту. Також журналісти поговорять про ексглаву АПУ Порошенка Ігоря Райніна, який очолив Харківський осередок ОПЗЖ. Не оминуть своєю увагою в «Редколегії» також тему рейтингів Володимира Зеленського.

РЕДКОЛЕГІЯ Z: Зеленський, Закревська, Звіробійskrypin.ua

До речі, «Слово і Діло» подивилося, як змінювався рейтинг останніх чотирьох президентів Україні протягом першого півріччя каденції та побачили цікаву закономірність.

Також ми перевірили, як справляються нардепи та Кабмін із чек-лістом президентських доручень.

Ще «Слово і Діло» розбиралося з юристами, чому розслідування справ Майдану не зупиниться, навіть якщо підуть слідчі Горбатюка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: