Зеленський допустив можливість особистої зустрічі з Путіним

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський допустив можливість особистої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у рамках саміту Нормандського формату 9 грудня в Парижі.

Глава держави Володимир Зеленський допустив можливість особистої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у рамках саміту Нормандського формату 9 грудня в Парижі.

Про це президент України сказав в середу, 27 листопада, на брифінгу з президентом Литви Гітанасом Науседою, пише пресслужба ОПУ.

Галушки по-нормандськи: завдання України на переговорах щодо ДонбасуПублічні дії адміністрації Зеленського щодо донбаських переговорів від самого початку здавалися такими, ніби ці дії вирішують виключно короткострокові завдання.

«Ми не очікуємо, що завтра припинимо війну, але я хочу чіткого розуміння як президент України, коли і як ми можемо зупинити війну», - сказав він.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи готовий він до зустрічі з Путіним один на один, Зеленський зазначив: «Я думаю, що там буде багато двосторонніх форматів. Я впевнений, що там може бути формат і з пані Меркель, і з паном Макроном, і з паном Путіним. Ми готові до будь-яких форматів у форматі «нормандської четвірки» говорити про це».

У свою чергу, помічник Путіна Юрій Ушаков припустив, що зустріч Путіна і Зеленського в Парижі, ймовірно, відбудеться, пише Інтерфакс.

«Я думаю, що йде до того, щоб провести окрему зустріч. Вони ж будуть в одному приміщенні, звісно, що вони розмовлятимуть один з одним», - сказав Ушаков.

Він додав, що програма наразі узгоджується.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: