У Світловодську продовжать ліквідацію аварії на тепломережах

Читать на русском
У вівторок, 26 листопада, в Світловодську Кіровоградської області продовжать роботи по ліквідації поривів на тепломережах.
Фото Кіровоградської ОДА.

У вівторок, 26 листопада, в Світловодську Кіровоградської області продовжать роботи по ліквідації поривів на тепломережах.

Як повідомив, у Facebook очільник Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Балонь, вчора, 25 листопада, ліквідовано шість поривів на тепломережах.

Україна повністю готова до зими - ЗеленськийУкраїна готова до опалювального сезону, поскільки у нас рекордні за багато років запаси газу і вугілля, повідомив президент.

Крім того, в Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України відзначили, що аварійно-відновлювальні роботи тривають на 13 ділянках, над їх ліквідацією працюють 13 бригад. Залучено аварійно-рятувальна, інженерна та пожежна техніки.

«Напоготові електростанції і обігрівач повітря, мотопомпи, розгорнуто 7 пунктів обігріву. Близько 100 рятувальників і більше двох десятків одиниць техніки працюють заради того, щоб в будинках людей було тепло», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Світловодську Кіровоградської області через пориви майже 13 тисяч жителів залишилися без опалення. У місті оголосили надзвичайну ситуацію техногенного характеру місцевого рівня.

Крім того, під Києвом через аварію без газу залишилися три села.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: