Зеленський відреагував на заяву Коломойського про примирення з РФ

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський прокоментував заяву олігарха і бізнесмена Ігоря Коломойського про примирення з Росією.
Фото журналіста «Слова і Діло»

Президент України Володимир Зеленський прокоментував заяву олігарха і бізнесмена Ігоря Коломойського про примирення з Росією.

Україна та Естонія: історія двосторонніх відносинПрезидент Володимир Зеленський 26 листопада їде до Естонії. Слово і Діло вивчило історію двосторонніх відносин двох країн.

Про це він повідомив під час спільного брифінгу з президентом Естонії у вівторок, 26 листопада, передає кореспондент «Слово і Діло» з Талліна.

«Мене підтримали 73%, якщо серед них є Коломойський, я дуже радий. Пан Коломойський не є президентом України, він є громадянином України. А більшість українців обрали євроінтеграцію і курс на Європейський союз. Тому саме народ України обирає, куди нам піти. З Росією у нас дуже складна ситуація», - заявив Зеленський.

Відзначимо, Ігор Коломойський дав інтерв'ю виданню The New York Times. Він, зокрема, заявив, що на місці Володимира Зеленського розслідував би справи, про які просив Дональд Трамп (по компанії Burisma). Крім того, Коломойський запропонував налагодити відносини з Росією і взяти гроші у росіян, а не у Міжнародного валютного фонду.

Також президент України розповів про свою розмову з Володимиром Путіним.

Нагадаємо, Зеленський відвідає Естонію і Литву з офіційним візитом. Сьогодні Зеленський проведе зустрічі з президентом Естонії, зі спікером парламенту та прем'єр-міністром. Візит до Литви відбудеться 27 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: