Зеленський відвідає Естонію: програма візиту

Читать на русском
Зеленський у вівторок, 26 листопада, відвідає з візитом Естонію.У Таллінні президенти України та Естонії візьмуть участь у роботі Цифрового форуму.

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 26 листопада, відвідає з візитом Естонію.

Як інформує ОПУ, заплановані перемовини глави держави з президентом Естонії Керсті Кальюлайд, а також зустрічі зі спікером Рійгікогу (парламенту) Естонії Хенном Піллуаасом і прем'єр-міністром Естонії Юрі Ратасом.

З ким зі світових лідерів встиг зустрітись президент Зеленський за чотири місяці каденціїЗ моменту інавгурації президент Зеленський побував із візитами у Брюсселі, Франції, Німеччини, Туреччини, Польщі, Канаді та зустрічався в Києві із прем’єром Ізраїлю, керівництвом МВФ та делегацією ЄБРР.

Глава української держави зустрінеться також з міністром закордонних справ Естонії Урмасом Рейнсалу і командувачем Силами оборони Мартіном Харемом, ознайомиться з польовим шпиталем Сил оборони, який за потреби можна розгорнути за годину.

Президент України також відвідає естонський е-представницький центр.

Президента Володимира Зеленського будуть супроводжувати його дружина Олена Зеленська, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, міністр закордонних справ Вадим Пристайко, міністр оборони Андрій Загороднюк, міністр інфраструктури Владислав Криклій і міністр економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов.

Нагадаємо, в середу, 27 листопада, президент України Володимир Зеленський відвідає з офіційним візитом Литовську Республіку – для участі в дванадцятому засіданні Ради президентів України і Литви.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: