Маркарова прокоментувала завершення роботи місії МВФ в Україні

Читать на русском
Оксана Маркарова, міністр фінансів України, підтвердила прогрес і узгодження багатьох параметрів майбутньої програми з Міжнародним валютним фондом.

Оксана Маркарова, міністр фінансів України, підтвердила прогрес і узгодження багатьох параметрів майбутньої програми з Міжнародним валютним фондом.

Амбіційний план: чи може Україна завершити співпрацю з МВФ до 2023 рокуЗа словами українського міністра фінансів Оксани Маркарової, нинішня програма співпраці України з Міжнародним валютним фондом може стати останньою. Україна може завершити співпрацю з МВФ до 2023 року.

Про це вона повідомила в Facebook, коментуючи завершення роботи місії МВФ в Україні.

«Коллеги з МВФ завершили роботу в Києві і опублікували заяву після закінчення місії. Мінфін підтверджує досягнутий значний прогрес і узгодження дуже багатьох параметрів майбутньої программи», - зазначила вона.

Разом із тим, вона звернула увагу, що в заяві місії МВФ мова не йде про «зраду».

«Хто регулярно читає заяви, помітили, що в ній немає фрази після «але». «Зради» немає. Активно просуваємося до узгодження програми», - сказала Маркарова.

Раніше повідомлялося, що місія МВФ завершила роботу в Україні. Також місія заявила про істотний прогрес України в останні кілька місяців на шляху реформ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: