В Україні до опалення повністю підключені 18 областей

Читать на русском
Станом на 22 листопада опалення підключили вже в 99,9 відсотка житлових будинків, житловий та соціальний фонди повністю підключили в 18 областях України.

Станом на 22 листопада опалення підключили вже в 99,9 відсотка житлових будинків, житловий та соціальний фонди повністю підключили в 18 областях України.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад і територій.

Газ для населення подорожчав: що буде з цінами на опаленняЗ 1 листопада газ для промисловості подорожчав на 18,4-19,6 відсотка порівняно з жовтнем. Залежно від обсягів закупівлі та умов оплати Нафтогаз пропонує компаніям газ за ціною 5861-6463 гривень без ПДВ.

«Станом на 22 листопада опалюються 99,9% об’єктів житлового та 99,9% об’єктів соціального фондів. На 100% підключені до опалення 18 областей: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська», - повідомили у відомстві.

За даними міністерства, не підключені всі об’єкти соціальної та житлових сфер у:

  • Запорізькій (соціальна сфера – 99,5%),
  • Кіровоградській (житлова сфера - 98,1%, соціальна – 99,5%),
  • Одеській (житлова – 99,6%, соціальна – 99,8%),
  • Полтавській (соціальна – 97,7%),
  • Херсонській (житлова – 99,4%),
  • Чернівецькій (соціальна – 99,7%) областях,
  • Київ (житлова – 99,8%).

Нагадаємо, у двох містах на Львівщині – Новояворівську та Новому Роздолі, де були проблеми зі стартом опалювального сезону, почали подавати тепло.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: