Новий Розділ досі залишається без опалення

Читать на русском
Ситуація на підприємстві і в місті критична. Люди й досі без опалення, через надмірне навантаження на мережі електрики позбавлені цілі райони.

У місті Новий Розділ на Львівщині досі немає опалення.

Про це повідомляє пресслужба «Нафтогазу» в неділю, 17 листопада.

У «Нафтогазі» назвали критичною ситуацію на Новороздільській ТЕЦ.

Які області України підключили до опалення – картаСтаном на 4 листопада в Україні до опалення підключені 85,2% житлових будинків та 90,6% об'єктів соціальної сфери.

«Ситуація на підприємстві і в місті критична. Люди й досі без опалення, через надмірне навантаження на мережі електрики позбавлені цілі райони. Під загрозою постачання води в один із районів міста», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Нафтогазі нагадали про аварію, яка сталася минулої зими на теплоелектростанції. Її пов'язують із недбалістю попереднього керівника.

«Зараз ми працюємо не тільки над тим, щоб максимально швидко перевірити технічний стан інфраструктури і запустити ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська, а й над тим, щоб повернути фахівців... Люди не отримували зарплату від минулого керуючого Гарант Енерго М протягом п'яти місяців. Ми розуміємо, що частина людей вимушено звільнилася, щоб отримати право на допомогу від держави і хоч якось годувати свої сім'ї. Ці люди отримають право повернутися, про що ми завтра і поговоримо», - відзначили в компанії.

Нагадаємо, що раніше міський голова Нового Роздолу на Львівщині та його заступник подали у відставку через критичну ситуацію із початком опалювального сезону.

Пізніше стало відомо, що Львівська ОДА оголосила надзвичайну техногенну ситуацію у зв'язку зі зривом опалювального сезону в Новому Роздолі. Також відзначимо, школярів відправили на безстрокові канікули через відсутність тепла в місті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: