День Гідності та Свободи: які заходи заплановані в Києві

Читать на русском
У четвер, 21 листопада, відбудуться меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи приурочені Дню Гідності та Свободи.

У четвер, 21 листопада, відбудуться меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи приурочені Дню Гідності та Свободи.

Про це повідомили в Київській міськдержадміністрації.

Календар українських свят, які були запроваджені, скасовані та перенесені протягом п’яти роківСеред всіх нових свят в Україні тільки один став вихідним, а перенесли лише професійні свята військовослужбовців.

«До Дня Гідності та Свободи у столиці протягом листопада триватимуть меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи. Зокрема, 21 листопада на Алеї Героїв Небесної сотні та в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудуться заходи, приурочені Дню Гідності та Свободи. А на майдані Незалежності (зі сторони Головпоштамту) відкриється фотовиставка «Два століття – одна війна», - йдеться в повідомленні на сайті мерії.

Участь у пам'ятних заходах і церемоніях покладання квітів візьмуть представники міської влади, органів місцевого самоврядування, духовенства, громадськості, учасники революційних подій в Україні у 2004-му, 2013-2014 роках, учасники антитерористичної операції та Операції об'єднаних сил у Донецькій і Луганській областях.

Нагадаємо, у День Гідності та Свободи, який відзначають в Україні 21 листопада на честь початку двох революцій, згадують не тільки як починався євромайдан, а й шанують пам'ять «Небесної сотні».

Наші аналітики подивилися, які обіцянки з приводу розслідувань злочинів Євромайдану давали політики та правоохоронці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: