Україна та Шрі-Ланка погодили безвіз для дипломатів

Читать на русском
Країни підписали угоду про звільнення від оформлення віз громадян, які користуються дипломатичними, службовими або офіційними паспортами.

Так званий безвіз для дипломатів погодили Україна та Шрі-Ланка.

Країни підписали угоду про звільнення від оформлення віз громадян, які користуються дипломатичними, службовими або офіційними паспортами. Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

За інформацією, в рамках 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН голова МЗС Вадим Пристайко зустрівся з державним секретарем Міністерства закордонних справ Шрі-Ланки Равінатой Арьясінхой.

«Пристайко та Арьясінха підписали угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Демократичної соціалістичної республіки Шрі-Ланка про звільнення від оформлення віз громадян, які користуються дипломатичними, службовими або офіційними паспортами», - йдеться в повідомленні.

Крім того, під час зустрічі чиновники обговорили актуальні питання порядку денного українсько-ланкійських відносин, наголосивши на важливості активізації двостороннього політичного діалогу та посилення взаємодії в рамках міжнародних організацій.

Раніше Шрі-Ланка тимчасово скасувала плату за візу для українців.

Також нагадаємо, голова МВС Естонії пропонує скасувати безвіз для українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: