Зеленський відвідав Всеукраїнський форум Нацради дітей і молоді

Читать на русском

Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська у Всесвітній день дитини відвідали Всеукраїнський форум Національної ради дітей і молоді Україна зростає разом зі мною.

Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська у Всесвітній день дитини відвідали Всеукраїнський форум Національної ради дітей і молоді «Україна зростає разом зі мною».

Про це інформує пресслужба ОПУ.

«Хочеться жити й працювати заради вас. Я на вас дивлюсь і розумію: ось вона – наша справжня Україна, така молода, енергійна, як ви, дуже красива, нова і амбітна. І це дуже круто. Тому що Україна – справді інноваційна, європейська, демократична», – сказав президент.

Також глава держави наголосив, що сьогодні молодь з різних причин їде за кордон, і завдання української влади – створити такі умови, щоб молоді люди хотіли залишатися на батьківщині.

На зустрічі діти та молодь говорили про важливість забезпечення доступності вищої освіти, участі дітей в ухваленні рішень та збільшення заробітної плати в Україні. У відповідь президент повідомив, що Міносвіти готує велику програму в галузі освіти. Глава держави також закликав дітей і молодь брати участь у політичному житті країни.

«Слово і Діло» пропонує подивития, що уряд, нардепи та мери великих міст обіцяли зробити для школярів та студентів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: