Олена Зеленська буде просувати проєкти з поліпшення харчування в школах

Читать на русском
Дружина Президента Володимира Зеленського Олена має намір просувати проєкти по поліпшенню системи шкільного харчування.

Дружина Президента Володимира Зеленського Олена має намір просувати проєкти по поліпшенню системи шкільного харчування.

Про це у вівторок, 8 жовтня, Зеленська розповіла, виступаючи на відкритті Конгресу педіатрів України, повідомляє пресслужба Президента.

«Олена Зеленська підкреслила, що як дружина президента планує особливо підтримувати і розвивати окремі напрями педіатрії і приділяти увагу здоров'ю майбутніх поколінь. Зокрема, вона повідомила, що просуватиме проєкти з поліпшення дитячого харчування та пропаганди здорового і збалансованого харчування в школах і дитячих садках», - йдеться в повідомленні.

Зеленська висловила надію, що педіатри приєднаються до популяризації серед батьків і пацієнтів ідеї здорового харчування для дітей.

«Минулого тижня у нас відбулася перша зустріч з представниками органів державної влади, які повинні приєднатися до дій заради змін в системі шкільного харчування, - міністрами, представниками профільного комітету Верховної ради з освіти, Держпродспоживслужби і експертами з дитячого харчування. Зустріч відбулася у форматі круглого столу, і ми зрозуміли, що ця тема дуже цікава для всіх», - сказала дружина президента.

Перша леді повідомила, що вже напрацьовано план дій, але не уточнила, в чому він полягає. Олена Зеленська розповіла, чим буде займатися в статусі першої леді.

Раніше також повідомлялося, що Зеленська ініціює проєкт з просування української мови.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: