Кабмін розкрив дані системи моніторингу Угоди про асоціацію з ЄС

Читать на русском
Кабінет міністрів України розкрив дані системи моніторингу виконання Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Кабінет міністрів України розкрив дані системи моніторингу виконання Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Про це заявив віцепрем'єр-міністр з питань євроінтеграції Дмитро Кулеба.

Скільки законів має ухвалити Рада в рамках асоціації з ЄС20 законопроектів очікують на розгляд та доопрацювання й 11 законодавчих ініціатив готуються на друге читання.

За його словами, уряд відкрив доступ до системи моніторингу виконання Угоди про асоціацію між Україною і Європейським союзом, яка називається «Пульс угоди». Інформація в системі оновлюється щоквартально на підставі звіту міністерств.

Система моніторингу «Пульс угоди» доступна за адресою pulse.eu-ua.org.

Нагадаємо, Кабмін створив систему для відстеження виконання Угоди про асоціацію з Євросоюзом у 2017 році. Тоді ж передбачалося, що вона дасть можливість у відкритому доступі відстежувати перебіг виконання угоди, а також часові рамки її імплементації. Крім того, система забезпечила переведення законів ЄС на українську мову.

Нагадаємо, сьогодні Кабінет міністрів проводить відкрите засідання. Як повідомив раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук, це буде євроінтеграційне засідання уряду.

Раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що засідання Кабінету міністрів проводитимуться в закритому режимі, а міністри будуть спілкуватися з пресою за підсумками засідань.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: