Трамп заявив про можливість дати показання в конгресі щодо імпічменту

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що розгляне можливість надання свідчень у процесі власного імпічменту.

Президент США Дональд Трамп заявив, що розгляне можливість надання свідчень у процесі власного імпічменту.

Про це він написав у своєму Twitter у понеділок, 18 листопада.

Своїм постом американський лідер прокоментував слова спікера палати представників конгресу США Ненсі Пелосі, що висловилася за появу Трампа на слуханнях проти себе.

«Хоча я не зробив нічого поганого і мені не подобається надавати легітимності неправомочному процесу, ця ідея мені подобається. Щоб конгрес міг знову зосередитися, я це докладно розгляну!»,- зазначив американський лідер.

Нагадаємо, 31 жовтня палата представників конгресу США прийняла резолюцію на підтримку початку процедури імпічменту Трампу.

У США раніше розгорівся великий скандал навколо липневої телефонної розмови Трампа із Зеленським, який став приводом для початку процедури імпічменту американського лідера. Як стверджують політичні опоненти президента США, посилаючись на свідчення інформатора, Трамп під час дзвінка намагався переконати Зеленського почати розслідування діяльності в Україні Хантера Байдена, який є сином колишнього віцепрезидента США Джозефа Байдена, в обмін на надання фінансової та військової допомоги Києву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: