Назвали дату голосування щодо імпічментуТрампа

Читать на русском
Імпічмент президента США Дональда Трампа планують завершити розслідувати в Конгресі до Різдва, 25 грудня.

Імпічмент президента США Дональда Трампа планують завершити розслідувати в Конгресі до Різдва, 25 грудня.

Повідомляється, що демократи Палати представників Конгресу США, які займаються розслідуванням імпічменту Трампа, перейшли до другого етапу розслідування - обґрунтування необхідності імпічменту американської громадськості, пише «The Hill».

Імпічмент дедалі ближчий: чим закінчиться Українагейт для ТрампаІмпічмент Трампу дедалі ближче. Владислав Фарапонов змоделював можливі наслідки подій, спираючись на факти, які є непомітними і незрозумілими для тих, хто спостерігає за історією з України.

«Палата повинна встановити для себе мету вирішення цього питання в комітеті по розвідці і закордонних справах і нагляду, а також у Судовому комітеті до Різдва. Це жорсткий графік. Але це реалістичний графік, враховуючи, де ми знаходимося і всю роботу, яка була виконана до цих пір», - повідомив член комітету з розвідки Палати представників США Денні Хек.

Після завершення розслідування в Конгресі, питання імпічменту Трампа буде розглядатися в Сенаті. У Палаті представників планують, щоб Сенат почав розгляд імпічменту з початку 2020 року.

Нагадаємо, наступного тижня в США почнуться відкриті слухання у справі про розслідування імпічменту президента Трампа.

У середу, 13 листопада, публічні свідчення дадуть тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, заступник помічника держсекретаря Джордж Кент, а в п'ятницю, 15 листопада, екс-посол Америки в Києві Марі Йованович.

У США раніше розгорівся великий скандал навколо липневої телефонної розмови Трампа із Зеленським, який став приводом для початку процедури імпічменту американського лідера. Як стверджують політичні опоненти президента США, посилаючись на свідчення інформатора, Трамп під час дзвінка намагався переконати Зеленського почати розслідування діяльності в Україні Хантера Байдена, який є сином колишнього віцепрезидента США Джозефа Байдена, в обмін на надання фінансової та військової допомоги Києву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: