Вибухи в Балаклії: стан постраждалих

Читать на русском
Заступник головного лікаря Харківської лікарні невідкладної допомоги Андрій Соцький розповів про стан постраждалих у результаті вибухів в Балаклії військових.

Заступник головного лікаря Харківської лікарні невідкладної допомоги Андрій Соцький розповів про стан постраждалих у результаті вибухів в Балаклії військових.

Про це повідомляє Громадське 16 листопада.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

За словами лікаря, у важкому стані в реанімації залишається 43-річний сапер, у якого осколкові поранення і перелом плеча.

«Він на штучній вентиляції легенів у реанімації. У нього опіки кінцівок і тулуба близько 20%. Також у нього множинні осколкові поранення м'яких тканин», - повідомив Соцький.

Також в лікарні перебуває ще один постраждалий в результаті вибухів. У 24-річного сапера опіки близько 20% тіла, стан стабільно важкий, проте сапер знаходиться у свідомості. Передбачається, що його одужання триватиме близько місяця.

Ще двоє травмованих перебувають у військовому госпіталі в Харкові, п'ятий постраждалий - у медичному закладі в Балаклії.   Як повідомив прессекретар Міноборони в Харківській області Віталій Саранцев, під час вибухів в Балаклії загинув старший солдат і прапорщик 91-го окремого полку оперативно забезпечення з Сумської області. При розмінуванні постраждали двоє саперів з Харківської області, ще двоє з Кіровоградської та Сумської областей та один з Києва.

Нагадаємо, 16 листопада в місті Балаклія в Харківській області пролунали вибухи на території військового арсеналу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: