Судді Молібозі обмежили терміни ознайомлення зі справою

Читать на русском
Фігурантам ще однієї справи про хабар судді з Донецької області дозволили ще півтора місяці знайомиться з розслідуванням.

Суд обмежив фігурантам ще однієї справи про отримання неправомірної вигоди суддею Дружківського міського суду Донецької області Геннадієм Молібогою терміни ознайомлення з розслідуванням до 11 січня.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ірина Усатова, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, щодо Молібоги є дві кримінальні провадження: в першому йдеться про два епізоди з отриманням неправомірної вигоди, а в другому – про ще два, а також декларування недостовірної інформації (ст. 366-1 Кримінального кодексу України). Перша справа вже передана до суду і там призначили підготовче засідання.

Водночас у другому провадженні лише завершили досудове розслідування. В ньому фігурує прокурор Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури та ще двоє осіб.

Нагадаємо, Вища рада правосуддя відсторонила підозрюваного НАБУ суддю Молібогу від здійснення правосуддя до набуття чинності вироком або закриття кримінального провадження. Раніше фігурантам справи судді обмежили терміни ознайомлення з розслідуванням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: