Підсумки роботи Ради: скільки законопроектів ухвалено протягом тижня

Читать на русском

Верховна рада 12-15 листопада ухвалила два важливих законопроекти: в першому читанні було схвалено відкриття ринку землі, а в другому – державний бюджет на 2020 рік. Всього за тиждень народні депутати проголосували 23 проєкти законів. Аналітики «Слово і Діло» порахували підсумки роботи Ради за цей тиждень у цифрах.

Протягом тижня Верховна рада ухвалила 6 постанов. Серед них – постанова про створення ТСК для розслідування можливого порушення законодавства президентом Української асоціації футболу Андрієм Павелком при будівництві футбольних полів у 2017-2018 роках. Крім того, були ухвалені постанови про кошторис Верховної ради на 2020 рік та про проведення кількох парламентських слухань.

Із 23 законопроектів 14 були ухвалені за основу і 9 – в цілому. Зокрема, в цілому був проголосований держбюджет, «Про внесення змін до закону України «Про державні закупівлі» в зв'язку з відділенням діяльності з транспортування природного газу» та «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за фальсифікацію лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських коштів».

Відзначимо, з 4 до 15 листопада в парламенті зареєстрували 56 постанов і 85 законопроектів (з них 16 – альтернативні).

Детальніше, як минув тиждень у Верховній раді, можна прочитати в нашому матеріалі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: