Суд заарештував «хабар» підозрюваного ексначальника Служби автодоріг

Читать на русском
Антикорупційний суд задовольнив клопотання Національного бюро про арешт переданих коштів підозрюваному ексчиновнику.
Андрій Максименко

Суд наклав арешт на 90 тисяч доларів, які передавали в якості неправомірної вигоди колишньому виконувачу обов'язків начальника Служби автомобільних доріг Миколаївської області Андрію Максименку.

Таке рішення 2 жовтня ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Володимир Воронько за результатами розгляду клопотання НАБУ і САП, повідомляє «Слово і Діло».

НАБУ і САП підозрюють Максименка у тому, що він виконуючи обов'язки начальника Служби автодоріг умисно одержав 19 серпня неправомірну вигоду у сумі 300 тисяч гривень і 11 вересня 90 тисяч доларів для себе. Вказані гроші він одержав за вчинення з використанням влади та службового становища дій, пов'язаних із виконанням САД у Миколаївській області договору, укладеного з ПП «Полтавабудцентр».

Під час його затримання та особистого догляду у Максименка виявили 90 тисяч доларів, які виявилися предметом неправомірної вигоди. Постановою детектива НАБУ гроші визнані речовими доказами і тому він просив суд накласти арешт на кошти. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, Максименка звільнили з посади заступника начальника Служби автодоріг Миколаївської області. Пізніше, суд взяв його під варту з альтернативою застави, який за підозрюваного внесли.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: