За підозрюваного екскерівника Миколаївського автодору внесли заставу

Читать на русском
В Антикорупційному суді повідомили, що за затриманого Національним бюро очільника Миколаївського автодору внесли майже 2 млн грн.

За підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди колишнього керівника Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Андрія Максименка внесли 1,9 млн грн застави.

Про це журналісту «Слова і Діла» повідомила керівник відділу комунікацій Вищого антикорупційного суду Олеся Черемис.

«Сьогодні, 16 вересня 2019 року на спеціальний рахунок Вищого антикорупційного суду для внесення застави, надійшли кошти у обсязі відповідно до рішення суду», – йдеться у повідомленні суду, яке оприлюднили пізніше.

За даними слідства, в серпні 2019 року підозрюваний керівник автодору висунув вимогу і отримав 300 тис. грн від приватної компанії за сприяння в перерахуванні їй майже 4,62 млн грн як оплати за фактично виконаний ремонт дороги Н-11 Дніпро-Миколаїв.

Менше ніж за місяць по тому підозрюваний повторно висунув вимогу з одержання частини коштів, сплачених підконтрольною йому державною установою приватному підприємству, цього разу у сумі 90 тис. доларів. Під час одержання цих коштів очільника Служби автодоріг у Миколаївській області було затримано.

Нагадаємо, 11 вересня НАБУ затримало начальника Служби автомобільних доріг Миколаївщини на хабарі. Того ж дня його звільнили з посади. Пізніше, суд взяв Максименка під варту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: