Кучма і Сайдик не приїдуть на засідання ТКГ до Мінська

Читать на русском
Представник України в Тристоронньої контактної групи з врегулювання на Донбасі Леонід Кучма і спеціальний представник голови ОБСЄ з питань України Мартін Сайдик не приїдуть на засідання ТКГ до Мінська.

Представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання на Донбасі Леонід Кучма і спеціальний представник голови ОБСЄ з питань України Мартін Сайдик не приїдуть на засідання ТКГ до Мінська.

Стало відомо, що вони візьмуть участь у засіданні Контактної групи за допомогою відеозв'язку.

Пуститися берега: як вийти з Мінських угод і почати гнути свою лініюВихід України з Мінських угод – тема, яка безумовно порушується у мейнстримі. Але для того, щоб діяти в цьому ключі, потрібні інтелект, характер, твердість і воля для ухвалення рішень такого градуса.

Повідомляється, що через туман в Мінську не зміг приземлитися літак з представником України в контактній групі Леонідом Кучмою. Через погані погодні умови, найімовірніше, не зможе прибути і спеціальний представник голови ОБСЄ Мартін Сайдик, пише «Інтерфакс-Захід».

Нагадаємо, експрезидент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запропонував організувати зустріч президента України Володимира Зеленського із президентом РФ Володимиром Путіним.

Речник уряду в ВР, народний депутат від «Слуги народу» Ірина Верещук прокоментувала пропозицію експрезидента Казахстану Нурсултана Назарбаєва про проведення зустрічі лідерів України та РФ Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: