На Донбасі загинув боєць ЗСУ, четверо поранених – штаб ООС

Читать на русском
З початку поточної доби, 7 листопада, в районі проведення операції ООС на Донбасі збройні формування РФ та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню.

З початку поточної доби, 7 листопада, в районі проведення операції ООС на Донбасі збройні формування РФ та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню. В результаті загинув один український військовий, ще чотири отримали поранення.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 листопадаСитуація на сході країни станом на 7 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів з заборонених мінських домовленостей мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Також, бойовики застосовували протитанкові керовані ракети.

По позиціях Об'єднаних сил зафіксовано вісім обстрілів в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, а саме двічі поблизу Кримського, біля Південного, двічі в районі Луганського, двічі біля Новолуганського, неподалік Майорська.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив сім обстрілів: біля Авдіївки, двічі неподалік Водяного, що на Приазов'ї, в районі Песков, поблизу Гнутового, біля Опитного і неподалік Красногоровки.

«Протягом поточної доби в результаті обстрілів загинув один військовослужбовець Об'єднаних сил, ще чотири наших захисники отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

Раніше іноземні посли відвідали ділянки розведення сил на Донбасі.

Також нагадаємо, Австрія виділяє мільйон євро допомоги Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: