«Укроборонпром» поставить літак Ан-178 до Перу

Читать на русском
Згідно з контрактом Україна має виготовити і поставити літак для потреб поліції Перу, надати пакет послуг із навчання, обслуговування та розширеної гарантії

«Укроборонпром» має намір поставити літак Ан-178 до Перу. На даний момент «Спецтехноекспорт» завершив процедуру підписання контракту із МЗС Перу.

Про це повідомляє пресслужба ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» у понеділок, 11 листопада.

Згідно з контрактом Україна має виготовити і поставити літак для потреб поліції Перу, надати пакет послуг із навчання, обслуговування та розширеної гарантії.

«Тендерна пропозиція компанії «Спецтехноекспорт» стала кращою, випередивши по підсумковій оцінці пропозиції основних конкурентів, серед яких були літаки C27J від компанії Leonardo (США-Італія) і CASA C-295 від Airbus (Іспанія). Для визначення підсумкової оцінки, замовник враховував експлуатаційні характеристики літака, терміни поставки, розширені гарантії, навчання персоналу, тощо», - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що Україна відкриває ринок Латинської Америки для вантажних літаків «Антонов», крім того підприємство веде переговори із замовниками українських літаків із інших країн.

Раніше «Укроборонпром» звільнив керівників найбільших спецекспортерів.

Також нагадаємо, Зеленський доручив Кабміну вирішити питання боргів «Укроборонпрому».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: