«Слуга народу» має намір брати участь у виборах в ОТГ

Читать на русском
У партії «Слуга народу» заявили, що братимуть участь у найближчих виборах до об'єднаних територіальних громад (ОТГ). Вибори відбудуться 22 і 29 грудня цього року.

У партії «Слуга народу» заявили, що братимуть участь у найближчих виборах до об'єднаних територіальних громад (ОТГ). Вибори відбудуться 22 і 29 грудня цього року.

Про це повідомив голова партії «Слуга народу» під час з'їзду в Києві, 10 листопада.

Перший етап децентралізації завершився. Чого досягли та що гальмує створення ОТГ?Уряд України на засіданні в середу, 23 січня, затвердив план заходів щодо реалізації другого етапу реформи децентралізації. Підбили підсумки першого етапу реформи фахівці.

Як повідомив Олександр Корнієнко, під час з'їзду в Києві члени партії «Слуга народу» схвалили рішення про участь у наступних виборах до ОТГ. Він додав, що участь у виборах візьмуть 90 кандидатів на посади голів громад.

«Тільки що з'їзд схвалив рішення брати участь у виборах до ОТГ 22 і 29 грудня. Хочу привітати близько 1700 наших кандидатів і 90 кандидатів на голів», - заявив голова партії після голосування.

Нагадаємо, раніше Корнієнко повідомляв, що партія «Слуга народу» вирішить питання про участь у місцевих виборах протягом двох місяців. Голова партії зазначив, що остаточне рішення щодо участі у виборах візьмуть під час другого етапу з'їзду «Слуги народу».

10 листопада спікер парламенту Дмитро Разумков заявив про складання повноважень. Його місце зайняв Олександр Корнієнко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: