Арахамія спрогнозував дострокові вибори до Ради

Читать на русском
Давид Арахамія, голова фракції «Слуга народу» заявив, що дострокові вибори до Ради відбудуться з ймовірністю в 75% і парламент завершить свою каденцію достроково.

Давид Арахамія, голова фракції «Слуга народу», заявив, що дострокові вибори до Ради відбудуться з ймовірністю в 75% і парламент завершить свою каденцію достроково.

Про це повідомив Арахамія для «Української правди» в кулуарах з'їзду партії 10 листопада в Києві.

Розкол у «Слузі народу»: скільки протримається монолітність партіїГлава президентської фракції Слуги народу Давид Арахамія заперечує існування розколу серед однопартійців.

«Моє бачення - 75 відсотків - ймовірність, що не до кінця (свого терміну допрацює парламент - ред.)», - сказав Арахамія.

«Це відчуття, немає ніякого підтвердження, це інтуіція», - додав він.

При цьому Арахамія спростував ймовірність, що фракція Слуги народу може розпастися найближчим часом.

«Ні, думаю, фракція точно не розпадеться... Для депутата вихід із фракції що означає? Куди він іде? Зараз він - депутат монобільшості, в правлячій коаліції, а коли він сам... Може робити окрему групу, але не знаю... Мені здається, що це дуже слабке рішення політіка», - сказав Арахамія.

Раніше повідомлялося, що спікер парламенту Дмитро Разумков склав повноваження голови «Слуги народу». Його місце зайняв Олександр Корнієнко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: