Стала відома дата з'їзду партії «Слуга народу»

Читать на русском
З'їзд партії Слуга народу запланований в Києві на найближчу неділю, 10 листопада. Нардепи обговорять кадрові питання і участь у місцевих виборах.

З'їзд партії «Слуга народу»запланований в Києві на найближчу неділю, 10 листопада. Нардепи обговорять кадрові питання і участь у місцевих виборах.

Про це повідомляє пресслужба фракції.

«До участі в з'їзді запрошені представники Офісу президента, уряду і Верховної ради, народні депутати-члени фракції «Слуга народу» в повному складі, представники Зе-команд з усіх регіонів України та представники засобів масової інформації», - йдеться в повідомленні.

У програмі з'їзду: звіт діяльності партії Слуга народу за останній рік; вирішення кадрових питань; обговорення та ухвалення рішень про створення робочої групи зі внесення змін до статуту партії; обговорення і ухвалення рішень із запуску системи обліку (аналітичний і законотворчий центри, Школа політичної освіти тощо).

Також «слуги народу» будуть визначатися щодо участі партії в місцевих виборах до об'єднаних територіальних громад 22 і 29 грудня 2019 року.

Раніше повідомлялося, що з'їзд партії «Слуга народу» відбудетьсядо 15 листопада 2019 року.

Напередодні у фракції «Слуга народу» розгорівся корупційний скандал. В Офісі президента і керівництві фракції підозрюють 11 депутатів в отриманні хабара у розмірі 30 тисяч доларів кожному.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: