З'ясувалося, які питання обговорювалися на засіданні фракції «Слуга народу»

Читать на русском
Відомо, що на засіданні фракції був присутній президент Володимир Зеленський, заступник голови Офісу президента Сергій Трофимов, голова фракції Давид Арахамія і його перший заступник Олександр Корнієнко.

Конфлікт у фінансовому комітеті, який виник через законопроекти про «електронні майданчики», обговорювався на засіданні фракції «Слуга народу».

Про це повідомив народний депутат Антон Поляков за підсумками засідання, передає РБК-Україна.

Розкол у «Слузі народу»: скільки протримається монолітність партіїГлава президентської фракції Слуги народу Давид Арахамія заперечує існування розколу серед однопартійців.

За його словами, більшість членів фінансового комітету пройшли детектор брехні.

«Наскільки я знаю, ніхто з них грошей не брав», - уточнив нардеп.

При цьому він додав, що санкції через цей скандал на депутатів «Слуги народу» ніхто не накладав.

«Президент заявив, що все буде по закону. Нікого з фракції не виключили», - додав Поляков.

Також він повідомив, що на засіданні фракції було обговорено питання роботи на округах, розподілу субвенцій і законопроектів, які Верховна рада розгляне на поточному тижні.

Відомо, що на засіданні фракції був присутній президент Володимир Зеленський, заступник голови Офісу президента Сергій Трофимов, голова фракції Давид Арахамія і його перший заступник Олександр Корнієнко.

У свою чергу нардеп Олександр Дубинський заявив, що члени фінансового комітету Верховної ради від «Слуги народу» пройдуть тест на поліграфі, і зроблять це добровільно.

«Ті з фінансового комітету, хто не пройшов поліграф, будуть його проходити, але це буде добровільна історія. Але це показник готовності відповідати на складні питання. Президент був дуже радий, що ми (окремі депутати від СН, - ред.) вже зробили це добровільно, ще до того, як він звернув на це увагу», - сказав Дубинський.

Нагадаємо, на засіданні фракції «Слуга народу» мали обговорити законопроекти про ліквідацію так званих «майданчиків Яценка».

Раніше спікер Ради Дмитро Разумков спростував інформацію про розкол у «Слузі народу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: