Нардеп Дубневич вийшов із СІЗО

Читать на русском
За рішенням суду про запобіжний захід нардеп має носити електронний браслет, проте, за словами захисника, поки що пристрій на Дубневича ще не наділи.

Народний депутат Ярослав Дубневич, за якого внесли заставу, вийшов із СІЗО.

Про це повідомляють «Грати», з посиланням на адвоката Олександра Тананакіна.

Справа Дубневича: все, що відомо на сьогодніПісля згоди парламенту за трьома поданнями керівника Генпрокуратури слідство у справі чинного нардепа нарешті розблокували.

За інформацією адвоката, нардеп вийшов під заставу в 90 млн гривень. За рішенням суду про запобіжний захід, нардеп має носити електронний браслет, проте, за словами захисника, поки що пристрій на Дубневича ще не наділи. Але, за словами адвоката, депутат здав слідчим закордонний паспорт.

Нагадаємо, 8 листопада, за нардепа Дубневича було внесено заставу. Заставу в розмірі 100 млн гривень вносили 6 і 7 листопада декілька осіб. При цьому сума є на 10 млн більшою, ніж вчора призначила Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду.

7 листопада Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відхилила апеляційну скаргу адвоката нардепа Дубневича і заарештувала його до 31 грудня. Також суд змінив суму застави із 100 до 90 млн гривень.

Також 8 листопада адвокат поскаржився, що Дубневича «відвезли в невідомому напрямку» вже після внесення застави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: