Дубневич перед арештом переписав фірму на сина – прокурор

Читать на русском
Прокурор розцінив такі дії депутата як перешкоджання кримінальному провадженню іншим чином, аби на фірму не могли накласти арешт.

Після оголошення підозри 31 жовтня, нардеп Ярослав Дубневич переписав свою фірму «ТОВ Агропромислове підприємство Львівське» на сина Юрія.

Про це під час розгляду апеляційної скарги адвокатів Дубневича повідомив прокурор САП Віталій Пономаренко, пише «Громадське».

Справа Дубневича: все, що відомо на сьогодніПісля згоди парламенту за трьома поданнями керівника Генпрокуратури слідство у справі чинного нардепа нарешті розблокували.
  Ця компанія також є засновником «Корпорації КРТ», яка фігурує у кримінальному провадженні. До 31 жовтня в реєстрі серед власників компанії був сам Ярослав Дубневич, його брат Богдан та племінник.   Прокурор розцінив такі дії депутата, як перешкоджання кримінальному провадженню іншим чином, аби на фірму не могли накласти арешт.   Сам Дубневич пояснив, що переоформлення відбулося давно, це «не робиться за один день». Він додав, що знаходився 31 жовтня на засіданні парламенту, а 30 жовтня - комітеті. Нагадаємо, 2 листопада Вищий антикорупційний суд постановив відмовити в застосуванні запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою нардепа Ярослава Дубневича і призначив заставу в розмірі 100 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 7 листопада Апеляційна палата заарештувала нардепа Дубневича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: