Бойовики спростували дату розведення сил у Петрівському – ЗМІ

Читать на русском
У ДНР повідомили ОБСЄ, що українські військові напередодні ввечері нібито обстріляли ділянку розведення сил, тому розведення можуть перенести на 9 листопада.
Фото - НВ.

Представники «ДНР» повідомили місію ОБСЄ, що українські військові напередодні ввечері нібито обстріляли ділянку розведення сил.

Також бойовики заявляють, що повідомили СММ ОБСЄ про готовність відновити процес відведення військ у Петрівському 9 листопада, якщо Контактна група погодить цю дату, пише «Радіо Свобода».

Розведення сил на Донбасі та досвід інших країн: як вчиняла РФНа Донбасі, в населеному пункті Золоте Луганської області, стартував процес розведення сил і засобів.

У ранковому зведенні ООС повідомили, що «з початку доби збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл наших позицій з автоматичних гранатометів у районі Луганського».

Нагадаємо, на сьогодні заплановано розведення сил і засобів в районі населеного пункту Петрівське в зоні проведення операції Об'єднаних сил. У штабі ООС анонсували початок розведення на 12:00.

Раніше ОБСЄ зафіксувала понад 200 вибухів на Донбасі.

Як відомо, поблизу Золотого-4 на Луганщині завершилося розведення сил та засобів, про яке домовилися на початку жовтня в Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: