Зеленський за кермом Tesla розповів про Раду, обмін полоненими та «посадки» – відео

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський записав відео за кермом електрокара Tesla, в якому поскаржився, як складно бути президентом.

Глава держави Володимир Зеленський записав відео за кермом електрокара Tesla, в якому поскаржився, як складно бути президентом.

Відповідне відео він опублікував на каналі в Youtube у четвер, 7 листопада.

Будемо прощатися з тими, хто не зможе | Відверто з Президентом #2 | Про депутатів, уряд і посадкиЗе!Президент

За словами президента, у фракції «Слуга народу» є представники різних верств суспільства, і вони показують ставлення різних соціальних класів до проблем.

«Я розумію і нашого голову фракції, і Давидові (Арахамію, - ред.) складно, і заступникам фракції складно, чому? Тому що такої партії ніколи не було. 254 людини. Люди різні. Є люди, які розбираються в будь-яких законах, вони освічені, вони там провідні економісти, з практикою, з досвідом, юристи тощо. А є звичайні люди. Вони або фермери, або з будь-яких підприємств. Звичайні, прості люди. Вони, вибачте за таке слово, вони довго в'їжджають. І тому є помилки. Але, з іншого боку, вони показують і ставлення того чи іншого класу і підказують тобі, де є помилки в тих чи інших законах, тому вони є представниками різних верств суспільства, з різною ментальністю, з різним заробітком. І це дуже важливо. Тому поки що у нас у Верховній раді - у нас демократія. Але це поки що», – заявив президент.

Зеленський назвав головні теми зустрічі в Нормандському форматі.

За його словами, на цій зустрічі, зокрема, слід обговорити формат нового обміну і формат виборів на Донбасі.

«Який далі план дій, в яких містах чи селах буде розведення військ, яким буде формат нового обміну, які терміни, який формат виборів на Донбасі буде... Всі ці питання треба обговорювати на нормандській зустрічі, а потім приходити до суспільства і казати: ось у нас є такі варіанти рішень. Жодних таємниць», – сказав глава держави.

«З 2016-го цих зустрічей не було, давайте порахуємо, скільки людей загинуло за цей час. Нормандський формат спрямований на те, щоб оновити діалог, який може нас наблизити до припинення війни, повернення наших територій і повернення полонених», – додав президент.

Також Володимир Зеленський заявив, що через виснажливу ​​роботу президента наприкінці вечора він з людини перетворюється в організм.

«До цієї роботи, до цього звикнути не можна. Як кажуть люди: до хорошого швидко звикаєш, а це, реально, життя дуже складне, дуже складна професія, яка забирає всі сили, час та іноді бажання. Наприкінці вечора з людини перетворюєшся на який організм, який не хоче думати, робити, навіть не розуміє іноді, про що говорить сім'я», – сказав Зеленський.

За словами глави держави, робота президента втомлює не тільки його, а й сім'ю.

Крім того Зеленський розповів про нові «посадки».

«Колишні політики не можуть зараз в цій системі, по-перше, це вже не схема, а система. Вони не можуть знайти для себе місце. І вони його не знайдуть. Поки ми живі, скажімо так. У нормальному сенсі цього слова. Вони можуть виїжджати тільки за кордон. Але не всі зможуть поїхати. І все люди все це бачать. Не дуже багато посадок? Поки що це не почалося? І згоден, і немає. Дивіться, справа Свинарчук є? Є. Пашинський є? Є. Далі, Микитась є? Є. Дубневич є? Є. Навіть у Верховній раді за Дубневича не всі голосували. Всі бояться, що до них буде таке ж ставлення. І правильно бояться. Воно буде таке.

А далі будуть вироки цим людям, про яких я сказав. А не будуть - будуть відкриті інші справи. І ніхто не буде зупинятися. У чому проблема швидких посадок - багато справ, повірте нам, є, до яких, ми зрозуміли, ми повинні підготуватися. А по-іншому ці люди будуть виходити на волю. Тому що всі ці справи розваляться в судах. Тому все буде. І з Катею Гандзюк, з цією справою, і з Павлом Шереметом, і всі ці справи в оборонній галузі - всі вони будуть », - зазначив президент.

Раніше Зеленський провів низку кадрових рішень в СБУ.

Також нагадаємо, Зеленський ветував законопроект про верифікацію держвиплат.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: