У Станиці Луганській завершено підготовчі роботи з відновлення мосту

Читать на русском
Українська сторона завершила підготовчі роботи з відновлення мосту в Станиці Луганській, повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил.

Українська сторона завершила підготовчі роботи з відновлення мосту в Станиці Луганській.

Про це повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил.

«Українська сторона спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що з української сторони завершилися підготовчі роботи з відновлення зруйнованого прольоту мосту на ділянці розведення № 1 (Станиця Луганська)», - сказано в повідомленні.

Наголошується, що містобудівники завершили укладання металоконструкцій і проводять їхнє зварювання. Триває оброблення прольотів мосту за допомогою піскоструминного апарату. Також проводять розрізання залізних залишків зруйнованого мосту.

Раніше в Міністерстві закордонних справ Фінляндії підтвердили фінансування України в розмірі 600 тис. євро для гуманітарного розмінування в Станиці Луганській.

Нагадаємо, 26 червня в Станиці Луганській відбувся перший етап відведення українських підрозділів під наглядом місії ОБСЄ.

30 червня Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні підтвердила розведення сил і засобів у районі Станиці Луганської.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: