У Станиці Луганській завершують будівництво обхідного мосту

Читать на русском
Українська сторона Спільного центру з контролю і координації повідомила про завершення підготовчих робіт по відновленню зруйнованого моста через річку Сіверський Донець у Станиці Луганській.

Українська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) повідомила про завершення підготовчих робіт по відновленню зруйнованого моста через річку Сіверський Донець у Станиці Луганській.

Як повідомляється, українська сторона виконала роботи з монтажу тимчасового пішохідного обхідного моста, інформує пресцентр ООС.

Будівельники завершують монтаж огорожі і настилу на обхідному мосту. Також здійснюються роботи з розчищення узбіч, підготовці до асфальтування дороги та будівництва автобусних зупинок.

Обхідний міст буде працювати до завершення відновлювально-ремонтних робіт зруйнованої ділянки основного моста в Станиці Луганській.

Нагадаємо, в Станиці Луганській розпочали спорудження обхідного пішохідного моста через річку Сіверський Донець ще 20 вересня.

СЦКК неодноразово повідомляла про невиконання незаконними збройними формуваннями РФ зобов'язань, покладених на них в рамках розведення сил у Станиці Луганській.

Як відомо, у ТКГ домовилася про розведення військ у Петровському і Золотому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: