Голова МЗС Фінляндії відвідав Станицю Луганську

Читать на русском
Зазначено, що метою візиту була демонстрація підтримки України, отримання актуальної інформації щодо розвитку ситуації з безпеки і дій сепаратистів.

Ділянку розведення сил і засобів №1 в Станиці Луганській відвідала делегація Фінляндії на чолі з міністром закордонних справ Пеккою Хаавісто.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у суботу, 2 листопада.

Мир на Донбасі: чи зможе Зеленський домовитися з ПутінимЗа словами міністра закордонних справ України Вадима Пристайка, український президент Володимир Зеленський чітко усвідомлює, чого можна досягти на переговорах з президентом РФ Володимиром Путіним.

Зазначено, що метою візиту була демонстрація підтримки України, отримання актуальної інформації щодо розвитку ситуації з безпеки і дій сепаратистів.

«Представники делегації висловили стурбованість щодо конфлікту, який триває на сході України і продовжує негативно позначатися на житті і благополуччі цивільного населення, що проживає поблизу лінії зіткнення», - йдеться в повідомленні.

Також Хаавісто позитивно відзначив роботу української сторони на контрольному пункті в'їзду-виїзду Станиця Луганська, а саме проведення ремонтно-відновлювальних робіт зруйнованого мосту і впровадження безкоштовного громадського транспорту для цивільних осіб з обмеженою мобільністю.

Від української сторони делегацію очолив заступник міністра закордонних справ України Єгор Божок.

Раніше в штабі ООС відзвітували про хід робіт у Станиці Луганській.

Також нагадаємо, в Станиці Луганській «замінували» низку об'єктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: