До України прибула оціночна місія НАТО

Читать на русском
Оціночна місія НАТО, яка буде готувати рекомендації до звіту про виконання Україною Річної національної програми, прибула до України.

Оціночна місія НАТО, яка буде готувати рекомендації до звіту про виконання Україною Річної національної програми, прибула до України.

Про це йдеться в заяві місії України при НАТО на сторінці у Facebook.

«6 - 8 листопада оцінна місія НАТО зустрінеться з представниками майже всіх центральних органів виконавчої влади, залучених до виконання Річної національної програми під егідою Комісії Україна - НАТО на 2019 рік, яка є основним інструментом підготовки України до членства в Альянсі», - йдеться в повідомленні.

За результатами візиту оціночна місія підготує рекомендації до звіту про виконання РНП-2019, який буде представлений на розгляд держав-членів НАТО.

11 грудня в штаб-квартирі НАТО заплановано проведення останнього в поточному році засідання Комісії Україна - НАТО для подання оцінки РНП-2019 та обговорення питань підготовки РНП-2020 року, участь в якому візьме віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.

Раніше міністр закордонних справ Вадим Пристайко розповів про нові деталі співпраці України з НАТО.

Також Столтенберг оцінив необхідність ПДЧ для України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: