У МЗС відреагували на візит депутата РФ до Золотого

Читать на русском
Поїздка депутата Держдуми Росії Олексія Журавльова до Золотого – це порушення. Про це заявив міністр закордонних справ України Вадим Пристайко.

Поїздка депутата Держдуми Росії Олексія Журавльова до Золотого – це порушення. Про це заявив міністр закордонних справ України Вадим Пристайко.

«Поїздка депутата парламенту РФ (на Донбас - ред.) – це порушення. Це наша територія, на яку він приїхав без дозволу. І це обов'язково спричине реакцію МЗС офіційно», - заявив Пристайко.

Зазначимо, депутат Держдуми РФ, лідер шовіністичної партії «Батьківщина» Олексій Журавльов побував на позиціях російських найманців у районі Золотого. За інформацією ЗМІ сепаратистів, Журавльов приїхав з метою перевірити, як українська сторона відвела свої війська в цьому районі.

Нагадаємо, 29 жовтня, в населеному пункті Золоте Луганської області стартував процес розведення сил і засобів. Процес відведення триватиме 30 діб. На безпосереднє відведення сил і засобів надається три доби. Заходи проходитимуть на відстані близько 2 кілометрів.

На тлі розведення сил у Золотому Луганської області українські військові і поліція продовжують нести службу в посиленому режимі.

Експерт прокоментував «Слово і Діло» розведення військ на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: