Зеленський привітав воїнів-артилеристів

Читать на русском
Володимир Зеленський привітав воїнів-артилеристів. Та закликав їх бути одними із гарантів тиші, миру і безпеки по усій лінії зіткнення.

Президент України Володимир Зеленський привітав воїнів-артилеристів.

«Воїни-артилеристи завжди вважалися елітою війська та вирізнялися своєю організованістю, злагодженістю, точністю у розрахунках і влучністю вогню та ударів. Завдяки вашому професіоналізму у боях з російським агресором на Сході України збережено тисячі життів українських воїнів та цивільного населення», - передає слова президента ОПУ.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський пообіцяв, що армія стане престижною службоюСказано 30 січня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

Зеленський додав: «Вимагаю від вас і сьогодні, в умовах розведення військ, тримати «порох сухим» та бути одними із гарантів тиші, миру і безпеки по усій лінії зіткнення».

Також глава держави додав, що сьогодні згадують і героїв-артилеристів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України.

Нагадаємо, для потреб ЗСУ розробили нове озброєння.

Раніше Наєв заявив, що у разі відновлення противником обстрілів на ділянках розведення сил на Донбасі ЗСУ мають право знову зайняти свої позиції, що передбачено підписаною 21 вересня 2016 року ТКГ у Мінську рамковою угодою про розведення сил.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: