Богдан пояснив, чому Хорошковський консультує ОПУ

Читать на русском
Офіс президента користується послугами колишнього голови СБУ та  колишнього віцепрем’єр-міністра часів президентства Віктора Януковича Валерія Хорошковського для консультації щодо української митниці.

Офіс президента користується послугами колишнього голови Служби безпеки та колишнього віцепрем’єр-міністра часів президентства Віктора Януковича Валерія Хорошковського для консультації щодо української митниці.

Про це розповів керівник ОПУ Андрій Богдан УП.

ЗМІ повідомили про повернення Хорошковського в УкраїнуВалерій Хорошковський покинув Україну в кінці 2012 року. За даними ЗМІ, він проживав у Монако.

За його словами, в ОПУ зустрічалися з багатьма експертами, спеціалістами, митниками, економістами, які порадили звернутися Хорошковського.

«І всі сказали, що коли Валерій Іванович був головою митниці, то доходи за 2 роки зросли в 4 рази. І всі - і його недруги, і друзі його, і різні політичні табори - рекомендували нам прислухатися. Тому що, крім теоретиків, в Україні є тільки один практик, який реально це реалізовував. Так, він нас консультує. Але реальним керівником митниці є Максим Нефьодов», - сказав Богдан.

Очільник розповів, що Хорошковський вивчає, «де критичні точки, як це змінити, як виправити»

Водночас Богдан не виключив, що ексвіцепрем’єр-міністр часів Януковича може отримати нову посаду.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський розповів, що зустрічався на Банковій з ексочільником Служби безпеки України Валерієм Хорошковським.

Але деталі зустрічі не уточнив.

«Слово і Діло» підрахувало, скільки питань поставили журналісти під час пресмарафону Зеленського та першої пресконференції Порошенка. Також ми подивились, на який день каденції обидва президенти вперше вийшли до журналістів та де проводили зустрічі з представниками ЗМІ.

Пізніше Хорошковський підтвердив, що зустрічався із Зеленським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: