Хорошковський підтвердив, що зустрічався із Зеленським

Читать на русском
Колишній очільник Служби безпеки України Валерій Хорошковський підтвердив, що мав зустрічі із президентом Володимиром Зеленським.

Колишній очільник Служби безпеки України й ексвіцепрем’єр-міністр часів президентства Віктора Януковича Валерій Хорошковський підтвердив, що мав зустрічі із президентом Володимиром Зеленським.

У відповідь на запитання, з яких причин Хорошковський відвідував Офіс президента, ексчиновник підкреслив, що є приватною особою, пише Радіо Свобода.

Перші пресконференції Зеленського та Порошенка: де, коли, скільки?Порошенко вперше вийшов до журналістів раніше від Зеленського, але відповів на меншу кількість питань.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський розповів, що зустрічався на Банковій з ексочільником Служби безпеки України Валерієм Хорошковським.

Але деталі зустрічі не уточнив.

«Слово і Діло» підрахувало, скільки питань поставили журналісти під час пресмарафону Зеленського та першої пресконференції Порошенка. Також ми подивились, на який день каденції обидва президенти вперше вийшли до журналістів та де проводили зустрічі з представниками ЗМІ.

Нагадаємо, текстову трансляцію пресмарафону можна почитати – тут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: