Зведення ООС: п'ять обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі протягом поточної доби, 29 жовтня, збройні формування РФ і її найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі протягом поточної доби, 29 жовтня, збройні формування РФ і її найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Динаміка обстрілів ООС: понад 780 обстрілів у вересні-жовтніУ зоні проведення ООС наприкінці вересня і в жовтні було зафіксовано понад 780 обстрілів з боку бойовиків.

Повідомляється, що бойовики обстріляли позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичної групи Схід противник здійснив два обстріли по позиціях Об'єднаних сил поблизу Богданівки, Красногорівки. Тут бойовики застосували автоматичні гранатомети, стрілецьку зброю, станкові протитанкові гранатомети.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ російські окупаційні війська здійснили три обстріли наших позицій біля Луганського і Кримського. Бойовики застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю.

Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, 28 жовтня, озброєні формування РФ і її найманці 16 разів порушили режим припинення вогню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: