На Донбасі обстріляли Новолуганське та Хутір Вільний

Читать на русском
Незаконні збройні формування РФ 3 рази відкривали вогонь по позиціям українських військових від початку поточної доби.

Від початку суботи, 26 жовтня, російсько-окупаційні війська здійснили обстріл населених пунктів Новолуганське та Хутір Вільний в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр Міноборони.

У Міноборони повідомили, що незаконні збройні формування РФ 3 рази відкривали вогонь по позиціям українських військових від початку поточної доби. При цьому заборонене мінськими угодами озброєння не застосовувалось.

Також, вказано, що близько 03:40 ранку бойовики з підствольних гранатометів здійснили ворожий обстріл українських військових в районі Хутора Вільний. Після опівночі, а також близько 07:35 російські найманці з гранатометів різних систем та стрілецької зброї відкривали вогонь по підрозділам Об'єднаних сил поблизу Новолуганського.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський обіцяє зробити все, щоб закінчити війнуСказано 19 квітня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

У відомстві зазначили, що бойових втрат серед наших героїв від початку поточної доби внаслідок ворожих обстрілів немає. Підрозділи Об’єднаних сил перебувають напоготові до підступних дій з боку російсько-окупаційних військ.

Нагадаємо, впродовж минулої доби, 25 жовтня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил було поранено 3 українських військовослужбовців. Один військових був поранений під час обстрілу, а інші - підірвалися на розтяжці.

Загалом за добу ворог 13 разів порушував режим припинення вогню на Донбасі.

Як відомо, президент України Володимир Зеленський два дні перебував з візитом на позиціях українських військових в Золотому.

Додамо, президент України Володимир Зеленський обіцяв зробити все, щоб закінчити війну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: