Гончарук дав начальнику ДФС Чернівецької області тиждень на вирішення проблем

Читать на русском
Гончарук побував на кордоні з Румунією в Порубному Чернівецької області. Він дав начальнику ГУ ДФС області Віталію Шпаку тиждень на вирішення проблем.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук побував на кордоні з Румунією в Порубному Чернівецької області. Він дав начальнику ГУ ДФС області Віталію Шпаку тиждень на вирішення проблем.

Гончарук припустив, що до його приїзду добре підготувалися і розповів, як водії йому скаржилися на кілометрові черги на всіх митних пунктах, написав прем’єр у Facebook.

Передвиборчі програми мажоритарників: що обіцяли депутати Чернівецької областіМажоритарники Чернівецької області, зокрема, обіцяли розвиток зеленого туризму, вирішення проблеми зі сміттям та відкриття міжнародних пунктів пропуску.

Також згадав, що на митниці досі не запущені стаціонарні сканери: «З семи сканерів, які закупила ДФС — жоден не працює».

Дорікнув митникам щодо реконструкції під’їзних шляхів, на яку виділили гроші рік тому, а «грошей і доріг нема», і попросив генпрокурора Руслана Рябошапку покарати винних.

Нагадаємо, раніше виліт рейсу з прем'єром Олексієм Гончаруком затримували з Киева через погодні умови.

Також через туман у семи портах України ввели обмеження.

«Слово і Діло» з'ясувало, чому вже кілька днів поспіль Київ і область оповиті смогом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: