Зеленський запросив Штайнмаєра відвідати Україну

Читать на русском
Під час візиту до Японії  Зеленський зустрівся з президентом Німеччини. Він запросив Франка-Вальтера Штайнмаєра відвідати Україну.

Під час робочого візиту до Японії президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.

Сторони обговорили ситуацію на Донбасі, інформує пресслужба глави держави.

У «Слузі народу» не розраховують на швидку реалізацію «формули Штайнмаєра»У Слузі народу на сподіваються на реалізацію формули Штайнмаєра щодо врегулювання ситуації на Донбасі найближчим часом.

«Досягнення миру на Донбасі та завершення кровопролиття є безумовним пріоритетом для мене та моєї команди. Щиро вдячний вам за докладені зусилля для політико-дипломатичного врегулювання війни на Донбасі, постійну увагу до питання відновлення територіальної цілісності України», – сказав Володимир Зеленський.

Лідери країн погодилися, що Нормандський формат сьогодні є ключовим для припинення агресії проти України, і треба провести у найближчому майбутньому.

Президент запросив Франка-Вальтера Штайнмаєра відвідати Україну.

Нагадаємо, Зеленський прибув з робочим візитом до Японії, де взяв участь в інтронізації японського імператора Нарухіто.

Також політолог розповів, що армію зміцнювати Україні доведеться в будь-якому разі – з «формулою Штайнмаєра» чи без неї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: